Vabljeni k izpolnjevanju anket o e-vključenosti v visokošolskih ustanovah

11. maj, 2023

Posredujemo prošnjo FERI UM in INOX Inštituta, ki v okviru aktivnosti ERASMUS+ projekta SET4Inclusion raziskujejo različne dejavnike, ki vplivajo na e-vključenost v visokošolskih ustanovah in o njih izvedeti več. Cilj projekta, ki ga financira Evropska komisija, je ustvariti orodje za samoevalvacijo in učno gradivo za visokošolsko pedagoško osebje in management o omogočanju in izboljšanju digitalne vključenosti v visokošolskih ustanovah. Več o projektu si lahko preberete na naslovu https://set4inclusion.eu/.

Da bi dosegli zadane cilje, potrebujejo vaše znanje in izkušnje. Zelo bodo veseli, če jim pri tem lahko pomagate in z odgovori na vprašanja sodelujete pri ustvarjanju inkluzivnega okolja za vse študente. Anketa je dosegljiva na naslovu:

ANKETA ZA ŠTUDENTE: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfNcBzNFn18M7HReoPW_qaWGhQOsWg8kblh4O1H62UoeKl6cg/viewform

ANKETA ZA VISOKOŠOLSKO OSEBJE: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScq5wJjIbHmYNeVb8xJGE5VANS_LhmIrLJp7gH9fVbac7M7WQ/viewform

Hvala, ker pomagate! Vaš čas in prispevek k raziskavi sta neprecenljiva. FERI UM in INUK inštitut (slovenska partnerja v projektu)