Informacije o prostih delovnih mestih

26. april, 2023

Z vami delimo nekaj informacij o prostih delovnih mestih:

  • Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije išče nova sodelavca v PR in financah, !!!!Prijavi možni le še DANES 26. 4. (finance) in jutri 27. 4. (PR). Gre za zaposlitvi za nedoločen čas s polnim delovnim časom. Podrobnosti na spletni strani Sklada.
  • Humanitas išče sodelavca/sodelavko za področje globalnega učenja  (človekove pravice, medkulturni dialog, trajnostni razvoj, potrošništvo, okolje, migracije ipd.). Gre za zaposlitev za določen čas 6 mesecev (1. 6. 2023 do 30. 11. 2023) za polovični delovni čas 20 ur. Prijave možne do ponedeljka, 8. 5. 2023 na info@humanitas.si. Več informacij najdete na spletni strani Humanitas.
  • Humanitarno društvo ADRA išče projektnega vodjo. Gre za zaposlitev za določen čas 1 leto z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas, 40 ur na teden, s prilagodljivim urnikom dela. Prijave na info@adra.si do srede, 17. 5. 2023. Podrobnosti ADRA Slovenia.
  • Mladi zmaji so na svoji spletni strani ponovili razpis za 2 prosti delovni mesti Specialist za mladinsko delo VII/2, M/Ž v četrtnem mladinskem centru – za nedoločen čas in s polnim delovnim časom. Zadnji dan za prijavo je torek, 9. 5. 2023 na razpis@mladizmaji.si. Več informacij na spletni strani Mladih zmajev.
  • Zavod Movit išče sodelavca/sodelavko za informiranje, komuniciranje ter promocijo. Prijave možne do petka, 12. 5. 2023 na info@movit.si. Podrobnosti v PDF dokumentu.
  • Mirovni inštitut razpisuje delovno mesto metodologa/metodologinje. Ggre za zaposlitev za 1 leto z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Prijave zbirajo do ponedeljka 22. 5. 2023 na info@mirovni-institut.si. Podrobnosti na spletni strani Mirovnega inštituta.

Ne pozabite pri vsakem razpisu pogledati podrobnosti in zahteve glede prijave na delovna mesta.

Vir: L’mit.

Uspešno!