Informacije o novih zaposlitvenih možnostih

23. september, 2020

Na portalu Ljubljanske mreže info točk za mlade smo zasledili informacijo o prostih delovnih mestih.

CMEPIUS išče Višjega svetovalca področja III, ki bo opravljal delo skrbnika za projekte na področju šolskega izobraževanja. Gre za zaposlitev za določen čas. Zahtevajo pa 4 leta delovnih izkušenj in specializacijo po visokošolski izobrazbi (prejšnja) ali visokošolsko univerzitetno izobrazbo (prejšnja) ali magistrsko izobrazbo (2. bolonjska stopnja). Prijave so možne le do 26. 9. 2020 po navadni pošti ali na elektronski naslov info@cmepius.si. Več si lahko preberete tukaj.

Organizacija Greenpeace išče dva nova sodelavca:

• Administrator – gre za zaposlitev za 20 ur na teden (polovični delovni čas), prav tako za določen čas z možnostjo podaljšanja. Prijave so možne do 27. 9. 2020 preko povezave, ki jo najdete tukaj.
  • Komunikator z mediji in vodja kampanje – gre za nadomeščanje porodniške odsotnosti, tako da gre za zaposlitev za določen čas. Prijave sprejemajo do 27. 9. 2020, prijavite se tukaj, kjer najdete tudi podrobnejše informacije o sami zaposlitvi.

Na CNVOS pa iščejo pravnika začetnika za nedoločen čas. Iščejo diplomiranega univerzitetnega pravnika (star program) ali magistra prava (2. bolonjska stopnja), dobro znanje angleščine in računalniških znanj. Prijave so možne do 5. 10. 2020 na info@cnvos.si. Več podrobnosti najdete tukaj.

Upamo, da ste našli kakšno novo zaposlitveno priložnost zase in veliko uspeha pri prijavah!