Zadnje novice

Mladinska izmenjava

Mladinska izmenjava: Visibility for the youth exchange, ki bo v Belgiji v juliju, ki se je bodo udeležili nekateri naši člani. Več informacij dobite tukaj.

Piknik 2012

5.6.2012 smo imeli tradicionalni piknik DŠIS, tokrat v Zbiljah.

Nekaj fotoutrinkov...

Beri naprej ...

Sofinanciranje pripomočkov za študente invalide

Letošnje študijsko leto se počasi zaključuje, na Študentski organizaciji Univerze v Mariboru - ŠOUM in na Društvo študentov invalidov Slovenije  - DŠIS pa se že pripravljamo na novo. Ponovno smo pripravili donacijo v skupni vrednosti 2.000 EUR za sofinanciranje nakupa tehničnih ali drugih študijskih pripomočkov za študente invalide Univerze v Mariboru.

IZJAVA ZA MEDIJE

Ljubljana, 16. 4. 2012 – Podjetje Nova Reha, prodaja in servis invalidskih vozičkov, podjetje OrtoSana d.o.o. in podjetje SOČA OPREMA d.o.o. so donirala invalidske vozičke Društvu študentov invalidov Slovenije za namene izvajanja izkustvenih delavnic.

SMS Donacije

Društvo študentov invalidov Slovenije se skupaj s Plesnim klubom Zebra, ki ga sestavljamo plesalci in plesalke na invalidskih vozičkih in hodeči soplesalci, odpravlja na mednarodno tekmovanje v plesu z vozičkom, s tujko »wheelchair dancing«, ki bo potekalo 7. in 8. aprila na Nizozemskem.