Tri nevladne organizacije razpisujejo prosta delovna mesta

5. julij, 2022

Zveza tabornikov Slovenije išče strokovnega sodelavca za splošne zadeve:
Zahtevajo:

• najmanj 5. stopnjo izobrazbe
  • dobro znanje angleškega jezka
  • dobro poznavanje programskih orodij za pisarniško poslovanje in uporabo interneta
  • prednost imate, če imate izkušnje z delom v nevladnih mladinskih organizacijah in s prostovoljci
  • zmožnost pragmatičnega reševanja težav, organizacijske in analitične sposobnosti, natačnost, vestnost, odgovornost, fleksibilnost, samostojnost, komunikativnost, pozitiven odnos do sprememb.

• splošna administrativna dela
  • komunikacijo s strankami
  • vodenje evidenc
  • pripravo različnih dokumentov in dopisov.

Gre za delo za določen čas enega leta, s 3-mesečnim poskusnim delom, s pričetkom dela 15. avgusta 2022 z željo po dolgoročnem sodelovanju.
Prijavite se z življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku na generalna.sekretarka@taborniki.si do 10. julija 2022 do 12. ure.

Podrobnosti na povezavi razpisa za strokovnega sodelavca za splošne zadeve.
Slovenska filantropija išče strokovnega sodelavca na področju razvijanja prostovoljstva:
Pogoji za prijavo:

• 7. stopnja izobrazbe (2. bolonjska stopnja) – univerzitetni programi družboslovne ali humanistične smeri
  • sposobnost samostojnega vodenja delavnic
  • poznavanje ureditve prostovoljstva v Sloveniji
  • dobro znanje slovenskega in angleškega jezika
  • dobro poznavanje dela z računalnikom, predvsem MS Office (Word, Excel, Access), družbena omrežja, urejanje spletne strani ipd.
  • izpit za vožnjo B kategorije.

• vodenje delavnic
  • organizacijo dogodkov
  • pripravo zagovorniških akcij
  • projektno delo.

Delo bo potekalo v Ljubljani za polni delovni čas za obdobje 1 leta z možnostjo podaljšanja. Pričetek dela 1. avgust 2022.
Prijave z motivacijskim pismom in življenjepisom so možne do 12. julija 2022 na elektronski naslov info@filantropija.org, zadeva: »:  Razpis – strokovni/a sodelavec/ka«. Dodatne informacije dobite na tel. št. 01 430 12 88.
Podrobnosti najdete na spletni strani Slovenske filantropije.
Transparency International Slovenija razpisuje delovno mesto Generalnega sekretarja in projektnega vodjo:
Splošni pogoji:

• najmanj univerzitetna ali visoka strokovna izobrazba s specializacijo ali visokošolska strokovna izobrazba družboslovne, humanistične ali druge ustrezne smeri
  • 2 leti relevantnih delovnih izkušenj
  • aktivno znanje slovenskega in angleškega jezika
  • dobro znanje urejevalnikov besedil in druge programske opreme MS Office ter ostalih IT orodij.

Imajo še nekaj dodatnih pogojev, zato si podrobnosti poglejte v dokumentu razpisa.
Delo zajema:

• organizacijo delovnih procesov in vodenje
  • zastopanje društva
  • pripravo načrtov in strateških dokumentov
  • komunikacijo z mediji, javnostjo in drugimi
  • zagovorništvo pri odločevalcih
  • projektno del
  • iskanje in pridobivanje finančnih sredstev
  • druga dela v skladu s statutom in po nalogu upravnega odbora.

Gre za zaposlitev za polni delovni čas (po dogovoru lahko tudi krajši delovni čas) za določen čas trajanja projektov (predvidoma 12 mesecev), s 3-mesečnim poskusnim delom, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.
Delo poteka v njihovi pisarni v Ljubljani, z možnostjo dela od doma, delno pa tudi na terenu in v tujini.

Prijave so možne do 23. julija 2022 na elektronski naslov info@transparency.si. Poslati je potrebno življenjepis v slovenskem in angleškem jeziku, motivacijsko pismo v slovenskem jezku, kratko predstavitev projektne ideje/aktivnosti na področju boja proti korupciji v Sloveniji v angleškem jeziku, potrdilo o nekaznovanosti (lahko naknadno), dokazila o ustrezni izobrazbi, največ dve priporočili.

Vir: CNVOS