Deli z nami svoje koronske dogodivščine

8. april, 2021

Letos na Društvu študentov invalidov Slovenije pripravljamo prav posebno številko društvene revije EKSTRAVAGANCA, ki se bo navezovala na ta poseben, nenavaden, unikaten koronski čas.

Uredniški odbor DŠIS te lepo vabi k sodelovanju pri nastanjanju revije. Verjetno se strinjaš s tem, da se nam je v zadnjem letu življenje obrnilo v popolnoma nepričakovane smeri – marsikaj se je spremenilo, na marsikaj se je bilo potrebno privaditi in doživeli oz. še doživljamo stvari, na katere prej morda ne bi niti pomislili. Posledica tega so zagotovo prenekatere ‘odštekane’ dogodivščine in izdelki, ki jih velja ovekovečiti in ohraniti v spominu.

Se ti je v teh koronskih časih zgodilo kaj, kar ne boš nikoli pozabil/a? Se ti je pripetila kakšna anekdota, ob kateri se še vedno smejiš, ko se je spomniš? Si kaj zanimivega ustvaril/a ali se preizkusila/a v kuharskih sposobnostih?

Piši nam na kimi.r3n@gmail.com in podeli svojo zgodbo, veseli bomo tudi fotografskega materiala!

Revija bo letos nastala v okviru projekta “Prava smer”, ki je podprt s sredstvi Programa ACF v Sloveniji 2014-2021.

Vabljeni k sodelovanju!

logotip Active citizens fund Slovenija