Bruci, vabljeni na DŠIS po informacije o statusu študenta s posebnimi potrebami in komunikaciji s profesorji

3. september, 2021

Počasi se približuje študijsko leto, ki vam bo zagotovo prineslo življenjsko spremembo, veliko novosti, znanja in novih prijateljstev.

Na Društvu študentov invalidov Slovenije (DŠIS) vam želimo pomagati s praktičnimi nasveti in informacijami, kako si uredite status študenta s posebnimi potrebami in kako z ustrezno komunikacijo z zaposlenimi na fakulteti pridobite vse potrebne prilagoditve in podporo, da boste pri študiju še uspešnejši in samostojnejši.

Delavnice bomo izvajali:

• 27. 9. 2021 ob 12:00 v pisarni DŠIS v Mariboru na Koroški cesti 53d, 2000 Maribor
  • 27. 9. 2021 ob 12:00 v pisarni DŠIS v Ljubljani na Kardeljevi ploščadi 5, 1000 Ljubljana
  • 28. 9. 2021 ob 12:00 na daljavo preko Zoom-a.

Za udeležbo se je potrebno predhodno prijaviti preko obrazca.

Sicer pa smo za vas na voljo od ponedeljka do petka v dopoldanskem času v obeh pisarnah, na FB messengerju in na e-naslovu info@dsis-drustvo.si.

Lepo vas vabimo tudi na rektorat Univerze v Mariboru, v petek 24. 9. 2021 med 10.30 in 14. uro, kjer bomo prisotni na stojnici. V sklopu Uvajalnega tedna za bruce, ki poteka na Univerzi v Mariboru in fakultetah, se bodo med 24. in 30. 9. odvijale številne zanimive aktivnosti. Lepo vabljeni!

Veselimo se srečanja z vami in vaših morebitnih vprašanj!

Uspešen študij želimo vsem!