Plesna predstava

Zahvala za soustvarjanje plesne predstave »ZAPELJI ME«

Nekje na sredini, med mogočim in nepredstavljivim se nahajamo člani Društva študentov invalidov Slovenije, ki z svojimi izzivi skozi projekte brišemo meje med iluzijo popolnosti in nesmislom stereotipa o invalidnosti.

V sredo, 15. decembra, ob 19. uri smo se vam v Unionski dvorani v Ljubljani v sodelovanju s Petro Škofic (Plesni klub Zebra) in radijskimi voditelji Radia 1, predstavili v plesni pravljici »Zapelji me«. Kljub pomanjkanju časa, je nastala razgibana in očem všečna, uspešna predstava. Zatorej bi izkoristili priložnost ter se, vsem in vsakemu posebej, prav lepo zahvalili.

Posebnim gostom, voditeljem Radia 1Ivjani Banić, Robertu Roškarju in Luki Bregarju – za njihov smeli vstop v svet »wheelchair dancinga« (ples na vozičku), za vztrajnost pri učenju plesnih korakov in izkazano prizanesljivost. Petri Škofic za koreografijo in Klemenu Pirmanu kot asistentu koreografije, Mateju Bratuši za kostumografijo ter vsem plesalcem za njihov čas in dobro voljo – Barbari Šamperl, Klemenu Pirmanu, Tei Černigoj, Gregorju Kunstlju, Tini Cerk, Eriku Cerkveniku, Marji Koren, Primožu Megliču, Anji Krštinc, Petri Škofic, Ani Razboršek, Ines Golobič, Anji Tegelj, Lutfiju Abdullahuju, Teuti Imeri, Špeli Dovč in Miji Pungeršič.

Zahvala gre tudi vsem prostovoljcem v zaodrju, brez katerih projekta ne bi bilo mogoče izpeljati, ter vsem, ki so kakorkoli pripomogli, da je pravljica postala resničnost.

Upam da smo vas zapeljali… do konca.

Društvo študentov invalidov Slovenije