Zadnje novice

od Strokovna služba

SMS Donacije

Društvo študentov invalidov Slovenije se skupaj s Plesnim klubom Zebra, ki ga sestavljamo plesalci in plesalke na invalidskih vozičkih in hodeči soplesalci, odpravlja na mednarodno tekmovanje v plesu z vozičkom, s tujko »wheelchair dancing«, ki bo potekalo 7. in 8. aprila na Nizozemskem.

Beri naprej ...

od Strokovna služba

Specifike poučevanja mladih

Zavod Mladinska mreža MaMa v okviru projekta Minvos – znanje za vse vabi predstavnike nevladnih organizacij na brezplačno usposabljanje Specifike poučevanja mladih v izvedbi Viljema Ščuke, zdravnika in psihoterapevta.

Beri naprej ...

od Strokovna služba

ŠOUM bo študentom invalidom omogočila brezplačno študijsko pomoč

Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM) bo od 1. februarja 2012, na podlagi dogovora o medsebojnem sodelovanju z Izobraževalno razvojim zavodom Univerzum Minerva in Društvom študentov invalidov Slovenije, omogočila študentom invalidom brezplačno študijsko pomoč v obliki inštrukcij.

Beri naprej ...

od Strokovna služba

Karierni center Univerze v Mariboru za študente s posebnimi potrebami organizira dve delavnici

Prva delavnica, z naslovom »Moč motivacije - predavanje za osebe s posebnimi potrebami«, bo potekala v četrtek 1. marca 2012 ob 16. uri v Trstenjakovi dvorani na Univerzi v Mariboru. Delavnica po trajala 90 minut, vodila pa jo bo gospa Nevenka Nena Dautanac iz Šole odličnosti.

Beri naprej ...

od Strokovna služba

Filmčki za osveščanje javnosti o gluhoti

Zveza društev gluhih in naglušnih Slovenije je posnela filmčke za osveščanje javnosti o gluhoti. Gre za kratke filmčke, ki na humoren način pokažejo problematiko gluhote:

Beri naprej ...

Arhiv novic