Zadnje novice

od Strokovna služba

"ZAPELJI ME"

"ZAPELJI ME"

»Wheelchair dancing« Voziček, koraki… ples, a res!? Res je, premiera bo!

Beri naprej ...

od Strokovna služba

StuDis

Projekt StuDis je zaključen, predavanja, gradiva in priročnik najdete na:

Beri naprej ...

od Strokovna služba

Mednarodna mladinska izmenjava 'CULTURAL DIVERSITY'

Krk, Hrvaška, 26.7. – 4.8.2010 Matej Ledinek in Uroš Špes, člana DŠIS, sva se kot vodja slovenske ekipe oz. udeleženec udeležila pripravljalnega obiska na Krku, ki je potekal med 8. In 10. Julijem. V navadi je, da se pred vsako mladinsko izmenjavo organizira pripravljalni obisk, na katerem se sestanejo vodje skupin in en udeleženec iz vsake države, ki bo sodelovala na izmenjavi. Tudi tokrat je bilo tako.

Beri naprej ...

od Strokovna služba

SPOROČILO ZA MEDIJE

Iz medijev smo zasledili, da se Zavetišče za živali Maribor sooča s pomanjkanjem hrane in ostalih pripomočkov, ki jih potrebujejo živali, ki bivajo v zavetišču. Zato smo se mariborski člani, simpatizerji in zaposleni Društva študentov invalidov Slovenije odločili, da združimo moči in nakupimo nekaj potrebnih stvari za živali.

Beri naprej ...

od Strokovna služba

IZOBRAŽEVANJE ZA VISOKOŠOLSKE UČITELJE

V projektu StuDis – Razvijanje inkluzivnega visokega šolstva, ki ga skupaj z Društvom študentov invalidov Slovenije izvajajo še Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, Fakulteta za organizacijske vede, Fakulteta za strojništvo in Pravna fakulteta Univerze v Mariboru, vas vabimo na: IZOBRAŽEVANJE ZA VISOKOŠOLSKE UČITELJE ZA DELO S ŠTUDENTI INVALIDI

Beri naprej ...

Arhiv novic