Zadnje novice

SPOROČILO ZA MEDIJE

Iz medijev smo zasledili, da se Zavetišče za živali Maribor sooča s pomanjkanjem hrane in ostalih pripomočkov, ki jih potrebujejo živali, ki bivajo v zavetišču. Zato smo se mariborski člani, simpatizerji in zaposleni Društva študentov invalidov Slovenije odločili, da združimo moči in nakupimo nekaj potrebnih stvari za živali.

IZOBRAŽEVANJE ZA VISOKOŠOLSKE UČITELJE

V projektu StuDis – Razvijanje inkluzivnega visokega šolstva, ki ga skupaj z Društvom študentov invalidov Slovenije izvajajo še Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, Fakulteta za organizacijske vede, Fakulteta za strojništvo in Pravna fakulteta Univerze v Mariboru, vas vabimo na: IZOBRAŽEVANJE ZA VISOKOŠOLSKE UČITELJE ZA DELO S ŠTUDENTI INVALIDI

Vabilo na okroglo mizo

Obveščamo vas, da bo v sredo, 12. maja na Fakulteti za Upravo (predavalnica P1), ob 12. uri, potekala okrogla miza z naslovom Dobre prakse kariernega razvoja študentov s posebnimi potrebami.

Izjemen uspeh naših plesalcev

3. in 4. aprila so se člani Društva študentov invalidov Slovenije pod okriljem Petre Škofic (Plesni klub Zebra) na Nizozemskem udeležili tekmovanja v »wheelchair dancingu« v Standardnih in latinsko-ameriški plesih.

Plesna skupina

Oglejte si nastop naše plesne skupine na Svetovnem prvenstvu v Mariboru.

Arhiv novic