Zadnje novice

LINK mreža

LINK je mreža organizacij, ki delujejo na področju vključevanja invalidov v visoko šolstvo. Naš cilj je izmenjava znanja, praks in izkušenj, da bi tako dvignili kakovost storitev v visokem šolstvu za študente invalide po vsej Evropi. Dejavnosti organizacij in posameznikov v mreži bodo prispevale k bolj poenotenemu sistemu podpore za študente invalide.

"ZAPELJI ME"

»Wheelchair dancing« Voziček, koraki… ples, a res!? Res je, premiera bo!

StuDis

Projekt StuDis je zaključen, predavanja, gradiva in priročnik najdete na:

Mednarodna mladinska izmenjava 'CULTURAL DIVERSITY'

Krk, Hrvaška, 26.7. – 4.8.2010 Matej Ledinek in Uroš Špes, člana DŠIS, sva se kot vodja slovenske ekipe oz. udeleženec udeležila pripravljalnega obiska na Krku, ki je potekal med 8. In 10. Julijem. V navadi je, da se pred vsako mladinsko izmenjavo organizira pripravljalni obisk, na katerem se sestanejo vodje skupin in en udeleženec iz vsake države, ki bo sodelovala na izmenjavi. Tudi tokrat je bilo tako.

SPOROČILO ZA MEDIJE

Iz medijev smo zasledili, da se Zavetišče za živali Maribor sooča s pomanjkanjem hrane in ostalih pripomočkov, ki jih potrebujejo živali, ki bivajo v zavetišču. Zato smo se mariborski člani, simpatizerji in zaposleni Društva študentov invalidov Slovenije odločili, da združimo moči in nakupimo nekaj potrebnih stvari za živali.

Arhiv novic