SMS Donacije

SMS Donacije – za ples članov Društva študentov invalidov Slovenije

Društvo študentov invalidov Slovenije se skupaj s Plesnim klubom Zebra, ki ga sestavljamo plesalci in plesalke na invalidskih vozičkih in hodeči soplesalci, odpravlja na mednarodno tekmovanje v plesu z vozičkom, s tujko »wheelchair dancing«, ki bo potekalo 7. in 8. aprila na Nizozemskem.

Organizaciji spodbujata mlade gibalno ovirane osebe k večji lastni aktivaciji in poskušata omogočati športna udejstvovanja ter dvigati posameznikovo samopodobo. Plesni klub Zebra razvija ples z vozičkom in je prva skupina tako imenovanega »wheelchair dancinga« pri nas. V Sloveniji je to še zelo mlada panoga, v Zahodni Evropi pa ima že dolgoletno tradicijo. Uspešno sodelovanje obeh društev traja že tri leta in delo kaže napredek v razvijanju in poznavanju tovrstnega plesa širši javnosti. Za nami je precej odmevnih nastopov po Sloveniji, pripravili smo dve odlično sprejeti enourni plesni predstavi, A res? in Zapelji me, iz mednarodnih tekmovanj pa beležimo vrhunske dosežke.

Tekmovanje, ki se ga bomo udeležiti, poteka pod okriljem mednarodnega Paraolimpijskega komiteja, udeležujejo pa se ga najboljši predstavniki vsega sveta.

Udeležba na tovrstnih tekmovanjih je velik finančni zalogaj, ki ga ne zmoremo sami pokriti. Zato se obračamo na vse, ki imate radi ples in cenite prizadevanja invalidov pri udejstvovanju na različnih področjih, da s svojim darom podprete našo udeležbo na tekmovanju.

Pošljite SMS sporočilo s ključno besedo PLES na številko 1919 in prispevali boste 1 EUR za udeležbo na tekmovanju.

Prispevajo lahko uporabniki mobilnih omrežij Telekom Slovenije, Si.Mobila ter Tušmobila. Vsi operaterji se odpovedujejo vsem prihodkom iz naslova tako poslanih SMS sporočil.

Pogoji in navodila za sodelovanje - Telekom Slovenije

Pogoji in navodila za sodelovanje - Tušmobil

Pogoji in navodila za sodelovanje - Si.Mobil

Donatorska sredstva bodo porabljena izključno v plesne namene. Po vrnitvi iz tekmovanja bomo na spletni strani objavili poročilo o poteku tekmovanja.

Vsem donatorjem že vnaprej hvala za dar.

tl_files/Foto_Galerije/Prireditve/Prosti_cas/sms/slogan.jpg

Arhiv novic