Prostovoljno delo

Dragi člani in članice,
V priponki vam pošiljamo seznam projektov, kjer iščejo prostovoljce. Prostovoljec lahko postane vsak med 18. in 30. letom starosti. Da si preberete več o posameznem projektu v bazo, ki jo najdete na http://ec.europa.eu/youth/evs/aod/hei_en.cfm, pod rubriko EI Ref vtipkate kodo projekta.

Če bi koga kateri od projektov zanimal, naj napiše standardni evropski CV, ki ga prav tako prilagamo v priponki in motivacijsko pismo za izbran projekt. V tem pismu morate poudariti zakaj ste si izbrali ta projekt, kako vidite vaš prispevek k projektu in zakaj menite, da naj izberejo vas. V tem pismu tudi navedete kakšne vrste invalidnost imate in kakšne prilagoditve bi potrebovali, da lahko v projektu sodelujete.

CV in motivacijsko pismo pošljite Alenki Bera na Alenka@dsis-drustvo.si, ki bo na podlagi vaših odzivov kontaktirala organizatorja projektov.
Več o projektih Evropskega prostovoljnega dela si lahko preberete na http://www.mva.si/mladi-v-akciji/sodelovanje-v-programu/
Pod EVS projekti boste našli tudi vabilo na mednarodno mladinsko izmenjavo. Če bi kdo želel prevzeti vlogo mladinskega voditelja in organizirati skupino treh udeležencev, naj kontaktira Natašo Mauko na Natasa@dsis-drustvo.si da se lahko Nataša pozanima, če lahko sprejmejo skupino invalidov oz. ali so kakšne omejitve glede udeležencev.

Upam, da bo kdo našel kak nov izziv zase.

prijeten vikend vam želi
Strokovna služba DŠIS