Pomoč Študentske organizacije Univerze v Mariboru za študente s posebnimi potrebami, ki študirajo v Mariboru

Tudi v letu 2018 Študentska organizacija Univerze v Mariboru študentom s posebnimi potrebami, ki študirajo na Univerzi v Mariboru, na zasebnih visokošolskih institucijah ali na višješolskih študijskih programih v Mariboru, omogoča dve vrsti pomoči – sofinanciranje nakupa medicinskih ali tehničnih pripomočkov in možnost koriščenja brezplačnih inštrukcij.

Za sofinanciranje nakupa pripomočkov napišite individualno prošnjo v kateri se na kratko predstavite in obrazložite kako vam bodo ti pripomočki koristili pri študiju ali v vsakdanjem življenju ter priložite predračun za pripomoček.

Za koriščenje brezplačnih inštrukcij se prav tako na kratko predstavite, navedite letnik in smer študija ter predmet pri katerem bi želeli koristiti inštrukcije.

Prošnje za sofinanciranje nakupa pripomočkov in koriščenje brezplačnih inštrukcij zbira Alenka na alenka@dsis-drustvo.si. Za kakršnakoli dodatna pojasnila lahko tudi pokličete na 0590 432 45.

ŠOUM je za program pomoči študentom s posebnimi potrebami namenil 2.000 €.

Izkoristite priložnost in prihranite ter si tako zagotovite uspešnejši študij ter razširite informacijo še med vaše prijatelje in znance.

Lep pozdrav.

Strokovna služba DŠIS