Meet the Neighbours

Meet the Neighbours je razgibana in raznolika mladinska izmenjava v kateri sodelujejo mladi iz Avstrije, Hrvaške, Madžarske in Slovenije. V 13 dneh, od 5. do 17. septembra 2011, bomo obiskali vse omenjene države. V Sloveniji bomo raziskovali področje zaposlovanja in se ukvarjali s pripravo na iskanje zaposlitve, na Hrvaškem bomo kulturno ustvarjali in obiskali kulturne znamenitosti, na Madžarskem nas bo družil šport v Avstriji pa bomo odkrivali dostopnost mesta in študija.

Izmenjavo so podprli Zavod MOVIT s sredstvi EU programa Mladi v Akciji in donatorji - Univerza v Mariboru in Krka.

Partnerji

Podprli so nas

tl_files/Foto_Galerije/EU_projekti/Izmenjave_seminarji/meet/podp.png tl_files/Foto_Galerije/EU_projekti/Izmenjave_seminarji/meet/krka.png

Arhiv novic