IZOBRAŽEVANJE ZA VISOKOŠOLSKE UČITELJE

tl_files/Vsebinske_Slike/Novice/Slike/logo2.jpg

V projektu StuDis Razvijanje inkluzivnega visokega šolstva, ki ga skupaj z Društvom študentov invalidov Slovenije izvajajo še Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, Fakulteta za organizacijske vede, Fakulteta za strojništvo in Pravna fakulteta Univerze v Mariboru, vas vabimo na:

IZOBRAŽEVANJE ZA VISOKOŠOLSKE UČITELJE ZA

DELO S ŠTUDENTI INVALIDI

Napovedujemo tri izobraževanja, ki so predvsem namenjena visokošolskim učiteljem, in sicer:

21. 6. 2010 na Fakulteti za humanistične študije na Univerzi na Primorskem, Titov trg 5, 6000 Koper od 11. do 14.30 ure

22. 6. 2010 na Fakulteti za strojništvo na Univerzi v Mariboru, Smetanova ulica 17, 2000 Maribor od 9.30 do 13. ure

23. 6. 2010 na sedežu Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor od 9. do 12.30 ure

Izobraževanje bo potekalo v obliki delavnic v angleškem jeziku, saj ga bo vodil priznan strokovnjak iz Velike Britanije prof. dr. Alan Hurst. Podrobnejše informacije o namenu in vsebini izobraževanja najdete na tej povezavi:

EFFECTIVE TEACHING FOR DISABLED STUDENTS

22. 6. ob 9. uri vabimo na TISKOVNO KONFERENCO na kateri bomo prestavili ugotovitve analiz in predloge za izboljšanje pogojev študija ter pomen, vsebino in potek izobraževanja za visokošolske učitelje. Tiskovna konferenca bo potekala na Fakulteti za strojništvo Univerze v Mariboru v predavalnici B-304.

Podrobnejše informacije v zvezi z izobraževanji in splošno o projektu dobite pri Alenki Bera na Alenka@dsis-drustvo.si in 041 632 865 ali Nataši Mauko na Natasa@dsis-drustvo.si in 031 564 349.

Arhiv novic