2014

Premiera plesno dramskega spektakla MOVE.ING

od Strokovna služba

Spoštovani,

Vljudno vabljeni na premiero plesno dramskega spektakla MOVE.ING, ki bo 28.10.2014 ob 20h v Kinu Šiška.

Ponovitvi bosta sledili 29.10.2014 ob 20h v Kinu Šiška in 13.11.2014 v Stari mestni elektrarni ob 20h.

V harmoniji dveh svetov, pod režijo Borisa Cavazze, koreografijo Gorana Bogdanovskega, Andreja Novotnyja, Klemna Pirmana, scenarijem Dušana Čatra in  kostumografijo Tine Kolenik.

Vse to ob glasbi Damirja Avdiča - Bosanskog psiha!!!
​Plesali bomo s profesionalnimi baletniki.

Odplešite z nami v malce drugačen svet - svet rdečih baletnih čeveljcev!

Vstopnice so na voljo na: http://www.eventim.si/si/vstopnice/moveing-ljubljana-kino-siska-373014/event.html in http://www.bunker.si/slo/archives/10007.

Vljudno vabljeni.

Plesalci in ustvarjalci Društva študentov invalidov Slovenije

Festival prostovoljstva 2014

od Strokovna služba

Včeraj, 21. maja 2014 je naše društvo sodelovali na osrednjem dogodku Festivala prostovoljstva 2014, na katerem smo izvajali delavnico IZKUŠNJA SPREMINJA. Na omenjenem dogodku smo sodelovali prvič, odziv obiskovalcev je bil zadovoljiv, saj so z radovednostjo preizkušali in spoznavali različne pripomočke za slepe in slabovidne. Na glavnem odru pa je strokovna sodelavka Nataša predstavila naše društvo in predstavila programe, ki jih društvo izvaja za študente invalide ter izpostavila pomen prostovoljstva.

 

Dan odprtih vrat

od Strokovna služba

Vabljeni v naše prostore v Mariboru (Koroška cesta 53d, Maribor) v sredo, 14. maja 2014 med 7-15h, kjer bo v sklopu Tedna vseživljenjskega učenja potekal DAN ODPRTIH VRAT. Obiskovalcem bodo na voljo interne publikacije društva in zloženke (Ekstravaganca, Svet invalidov) ter postregli vam bomo z informacijami o študiju in študijskem procesu.

Pridružite se nam na naših doživetjih kot član ali simpatizer – VESELI BOMO TVOJE DRUŽBE! (poišči nas tudi na Facebooku)

Državno prvenstvo v pomnenju

od Strokovna služba

Vabljeni na državno prvenstvo v pomnenju, ki bo 15. marca 2014 v prostorih OŠ Tabor 1 v Mariboru. Tekmuje se v 10 disciplinah, prijavi se lahko vsakdo, ki želi preizkusiti svoj spomin, ne glede na starost in izobrazbo. Vse informacije kot tudi kontaktne podatke lahko najdete v priloženem.

INFORMATIVNI DAN 2014

od Strokovna služba

tl_files/Vsebinske_Slike/Novice/Slike/DSIS INFORMATIVNI DAN 2014.jpg

Vabljeni, da obiščete naši pisarni v petek, 14. februarja med 9-13h na Kardeljevi ploščadi 5 v Ljubljani in Koroški c. 53d v Mariboru in se informirate o naših programih in aktivnostih, katere lahko koristite v času študija. Naj študij zares postane enakovreden in dostopen za vse!