November 2016

We inspire

od Strokovna služba

Women entrepreneurs inspire

Ali imate idejo, željo, da bi ustvarili nekaj novega? Ali razmišljate, da bi to idejo preobrnili v posel? Ne veste pa, kje in kako začeti. Imate pomisleke in se sprašujete ali je podjetniška pot prava za vas.

Vabimo vas, da se pridružite skupini bodočih podjetnic, ki se ukvarjajo s podobnimi vprašanji in izzivi, kot tudi s podjetnicami, ki so to pot že prehodile in bodo z vami delile svoja znanja in izkušnje ter vas usmerjale in podpirale na vaši poti.

Pridružite se skupini bodočih podjetnic in sodelujte v programu We inspire.

Program je namenjen:

  • bodočim podjetnicam, ki imate idejo in željo po razvoju lastne ideje in jo želite pretvoriti v posel in
  • podjetnicam, ki ste na začetku podjetniške poti,

in si želite ustvariti lastno finančno neodvisnost ter potrebujete dodatna znanja, nasvete in skupnost podjetnic za lažje premagovanje podjetniških izzivov ter ustvarjanje ravnovesja in zadovoljstva na delu in v zasebnem življenju.

Prijave

Prijave potekajo preko partnerja, ki vas je povabil v program. Na predstavitvenih dnevih vam bomo predstavili celoten program in kako se vključiti. Program poteka pod pokroviteljstvom ameriške ambasade v Ljubljani in je za (bodoče) podjetnice brezplačen.

Za vsa dodatna vprašanja pišite/pokličite: Alja Gajšek, vodja programa, alja.gajsek@ceed-slovenia.org, 030 615 565.

Priključi se:

  • prijavi se: predstavitveni dnevi pri partnerjih, kjer dobite vse informacije o programu – november 2016
  • navduši se: otvoritveno srečanje ženskih podjetnic – 14. december 2016
  • začnimo: 2-dnevno srečanje: Kako s svojo idejo ustvariti posel? – 12. do 13. januar 2017.

Razvij svojo podjetniško idejo v podjetje – program:

  • Pridobi znanje: delavnice za razvoj posla in kako postati podjetnica. Februar – junij 2017

Teme: Kdo so moje stranke in kako jih najti? Kako jih navdušiti? Kako pristopiti k strankam in jim prodati? Kje in kako začeti z marketinškimi aktivnostmi? Kako si zgraditi svojo poslovno mrežo in se povezovati? Kako uravnovesiti delo in zasebno življenje?

  • Podpri se z dodatnimi nasveti: Mentorska (skupinska in individualna) srečanja. Februar – september 2017
  • Poveži se: s poslovno in podjetniško skupnostjo. Februar – december 2017

Na srečanjih podjetnikov in podjetnic se boste povezovali in si gradili svojo poslovno mrežo, podporno skupino in partnerje za razvoj vaše poslovne ideje.

  • Pridobi začetna finančna sredstva za razvoj podjetja: ob tekmovanju za najperspektivnejše ideje boste spoznali tudi kako financirati vaš posel, kako nastopati in predstaviti vašo podjetniško idejo. September 2017
  • Postani podjetnica: nagrajene ženske podjetnice bodo dobile nadaljnje izobraževanje in podporo pri rasti posla in podjetja kot tudi pri osebni rasti podjetnice. Od oktobra 2017 dalje.