Januar 2009

Priložnost za delo

od Strokovna služba

Pozdravljeni, ACB radio išče slepe ali slabovidne prostovoljce za oddajanje radia preko spleta. Podrobnosti na http://www.acbradio.org ACB radio is still looking for new visually impaired internet radio broadcasters, to broad cast in English or any other language. For more informations please visit this website http://www.acbradio.org or contact Naama Erez : naama@acbradio.org

Strokovna služba DŠIS

Možnost zaposlitve

od Strokovna služba

Dragi člani in članice,

Dragi člani in članice, V priponki vam posredujemo oglas za zaposlitev, ki ga je zasledil naš član. Upamo, da bo komu pomagal do službe. Prosimo posredujte ga še drugim invalidom.

Lep pozdrav,
Strokovna služba DŠIS

Prostovoljno delo

od Strokovna služba

Dragi člani in članice,
V priponki vam pošiljamo seznam projektov, kjer iščejo prostovoljce. Prostovoljec lahko postane vsak med 18. in 30. letom starosti. Da si preberete več o posameznem projektu v bazo, ki jo najdete na http://ec.europa.eu/youth/evs/aod/hei_en.cfm, pod rubriko EI Ref vtipkate kodo projekta.

Če bi koga kateri od projektov zanimal, naj napiše standardni evropski CV, ki ga prav tako prilagamo v priponki in motivacijsko pismo za izbran projekt. V tem pismu morate poudariti zakaj ste si izbrali ta projekt, kako vidite vaš prispevek k projektu in zakaj menite, da naj izberejo vas. V tem pismu tudi navedete kakšne vrste invalidnost imate in kakšne prilagoditve bi potrebovali, da lahko v projektu sodelujete.

CV in motivacijsko pismo pošljite Alenki Bera na Alenka@dsis-drustvo.si, ki bo na podlagi vaših odzivov kontaktirala organizatorja projektov.
Več o projektih Evropskega prostovoljnega dela si lahko preberete na http://www.mva.si/mladi-v-akciji/sodelovanje-v-programu/
Pod EVS projekti boste našli tudi vabilo na mednarodno mladinsko izmenjavo. Če bi kdo želel prevzeti vlogo mladinskega voditelja in organizirati skupino treh udeležencev, naj kontaktira Natašo Mauko na Natasa@dsis-drustvo.si da se lahko Nataša pozanima, če lahko sprejmejo skupino invalidov oz. ali so kakšne omejitve glede udeležencev.

Upam, da bo kdo našel kak nov izziv zase.

prijeten vikend vam želi
Strokovna služba DŠIS