Zadnje novice

Pomagajmo 22-letni študentki Veroniki

Na nas se je s prošnjo obrnila Zasebna glasbena šola PIANIST. V septembru, je 22-letna študentka Predšolske vzgoje Veronika Škrubej, ki je pred dvema letoma utrpela hude poškodbe v prometni nesreči, na glasbeni šoli začela obiskovali specialni program učenja orgel. To je edino glasbilo, ki ga po izgubi prstov na obeh rokah že lahko igra. Sedaj šola zbira sredstva za orgle zanjo, za kar potrebujejo 2.300 €.

Sofinanciranje pripomočkov študentom invalidom

ŠOUM bo tudi letos sofinanciral pripomočke za študente invalide projekt »Sofinanciranje pripomočkov študentom invalidom«, v okviru katerega ŠOUM namenja 2.000 € za nakup pripomočkov.

Beri naprej ...

Festival "Igraj se z mano"

Nakaj utrinkov s Festivala, nastop naših plesalcev.

Okrogla miza

Društvo študentov invalidov Slovenije in Šentprima – Zavod za svetovanje, usposabljanje in rehabilitacijo invalidov

vabita

na okroglo mizo

Posebne potrebe pri zaposlovanju – izziv ali nepremostljiva ovira?

ki bo potekala v sredo 5. junija 2013 v razstavnem prostoru Mestne občine Maribor na Grajski ulici 7 v Mariboru.

Beri naprej ...

Sporočilo za javnost, delavnice na MDDSZ

Včeraj, 22. 5. 2013 je Društvo študentov invalidov Slovenije na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, izvajalo delavnice »Izkušnja spreminja«.

V okviru dogodka smo izvedli 6 izkustvenih delavnic, skozi katere so zaposleni MDDSZ spoznali svet posebnih potreb na drugačen in edinstven način.