Zadnje novice

Z Nefiksom izkušnje štejejo več!

Mladim, ki z Nefiksom beležijo neformalno pridobljeno znanje, so bila podeljena posebna Nefiks priznanja. Prireditev, ki se je odvijala na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport, je v okviru projekta Naša Evropa – moja priložnost, v sodelovanju z E-študentskim servisom in Mrežo Minvos, organiziral Zavod Nefiks.

Pomagajmo 22-letni študentki Veroniki

Na nas se je s prošnjo obrnila Zasebna glasbena šola PIANIST. V septembru, je 22-letna študentka Predšolske vzgoje Veronika Škrubej, ki je pred dvema letoma utrpela hude poškodbe v prometni nesreči, na glasbeni šoli začela obiskovali specialni program učenja orgel. To je edino glasbilo, ki ga po izgubi prstov na obeh rokah že lahko igra. Sedaj šola zbira sredstva za orgle zanjo, za kar potrebujejo 2.300 €.

Sofinanciranje pripomočkov študentom invalidom

ŠOUM bo tudi letos sofinanciral pripomočke za študente invalide projekt »Sofinanciranje pripomočkov študentom invalidom«, v okviru katerega ŠOUM namenja 2.000 € za nakup pripomočkov.

Beri naprej ...

Festival "Igraj se z mano"

Nakaj utrinkov s Festivala, nastop naših plesalcev.

Okrogla miza

Društvo študentov invalidov Slovenije in Šentprima – Zavod za svetovanje, usposabljanje in rehabilitacijo invalidov

vabita

na okroglo mizo

Posebne potrebe pri zaposlovanju – izziv ali nepremostljiva ovira?

ki bo potekala v sredo 5. junija 2013 v razstavnem prostoru Mestne občine Maribor na Grajski ulici 7 v Mariboru.