Zadnje novice

Dan odprtih vrat

Vabljeni v naše prostore v Mariboru (Koroška cesta 53d, Maribor) v sredo, 14. maja 2014 med 7-15h, kjer bo v sklopu Tedna vseživljenjskega učenja potekal DAN ODPRTIH VRAT.

Državno prvenstvo v pomnenju

Vabljeni na državno prvenstvo v pomnenju, ki bo 15. marca 2014 v prostorih OŠ Tabor 1 v Mariboru. Tekmuje se v 10 disciplinah, prijavi se lahko vsakdo, ki želi preizkusiti svoj spomin, ne glede na starost in izobrazbo. Vse informacije kot tudi kontaktne podatke lahko najdete v priloženem.

INFORMATIVNI DAN 2014

Vabljeni, da obiščete naši pisarni v petek, 14. februarja med 9-13h na Kardeljevi ploščadi 5 v Ljubljani in Koroški c. 53d v Mariboru in se informirate o naših programih in aktivnostih, katere lahko koristite v času študija. Naj študij zares postane enakovreden in dostopen za vse!

Beri naprej ...

Plesna predstava “Čarovnik z voza”

Dne, 7.11. in 8.11. smo bili v Stari mestni elektrarni priča zvokom jazz-a, salse, tanga in jiva. Ritmi so pričarali čudovito ter nadvse pravljično plesno predstavo »Čarovnik z voza«.

Beri naprej ...

ŠOUM predal v uporabo optični skener

V ponedeljek 11.11.2013 je ŠOUM slepi študentki Sanji Kos, absolventki Filozofske fakultete v Mariboru, predala v uporabo optični skener v vrednosti 800 €. Skener bo Sanji omogočil pretvarjanje tiskanih besedil v elektronska ter ji tako omogočil dostop do študijskega in drugega gradiva, ki ga bere s pomočjo računalnika in brajeve vrstice.